Om oss 

Vi erbjuder teaterföreställningar och upplevelsebaserade utbildningar för skolor, företag och organisationer. Vi har mångårig erfarenhet av att skräddarsy interaktiv teater och workshops, leda samtal och  moderera konferenser. 

.

Tage Granit
Teatercheferna på Tage Granit

Susanne Lindberg, Ulrika Lindberg
och Anna Marking. 

För företag och organisationer

Vi arbetar med företag och organisationer som står inför eller är mitt i en omorganisation, som behöver inspiration, förtydliga sitt budskap till medarbetarna eller bara behöver en energikick i rätt riktning. Våra kunder är bl.a. LO, NCC och Svenska Kyrkan. Vi jobbar med allt från de allra minsta arbetsgrupperna till stora konvent.
Se våra uppdragsgivare

För skola

Vi på Tage Granit har mångåring erfarenhet av att spela för och leda workshop ute på skolorna. Våra Skapande skola uppdrag syftar till att hjälpa till med elevernas måluppfyllelsen. Vi jobbar med värdegrunder, social samverkan och ämnesfördjupning. Vi erbjuder ett brett spektra av Skapande skola paket med föreställningar och workshops som är tydligt kopplade till LGR 11. Vi arbetar med färdiga koncept eller skräddarsyr efter er skolas behov. Vi kommer mer än gärna ut på ett kostnadsfritt möte och hjälper er med era projektidéer inför ansökan.

Om Tage Granit
Ulrika Lindberg- Teaterchef

Teaterchef med ansvar för manusskrivande och skådespeleri. Ulrika är skådespelare, regissör och skriver de flesta av Tages beställningsuppdrag. Ulrika är även utbildad sjuksköterska med lång erfarenhet av att arbeta med människor i kris och i livets slutskede. Fotboll, film och fika är alltid på blodigt allvar för Ulrika.

Om Tage Granit
Anna Marking- Teaterchef

Teaterchef med ansvar för ekonomi, personal och pedagogik. Anna är skådespelare, moderator och pedagog. Anna har bl.a. läst marknadsföring vid RMI Berghs och organisationskunskap på Dramatiska Institutet. Anna är en utpräglad föreningsmänniska och har bedrivit styrelsearbete sedan hon var 11 år.

Om Tage Granit
Susanne Lindberg- Teaterchef 

Teaterchef med ansvar för regi och de konstnärliga visionerna. Susanne är regissör, dramatiker och moderator. Susanne har läst historia och nationalekonomi på universitetet, arbetat på Fryshuset och regisserat de flesta av Tage Granits produktioner. Susanne måste veta allt om allting, har ett brinnande samhällsengagemang och är en siffernörd av rang.

Om Tage Granit
Carolina Oscarsson – Producent

Carolina är producent, moderator och klippan på kontoret. Hon är framförallt ansvarig för skolföreställningarna men kan svara på det mesta som rör vår verksamhet. Generellt ser Carolina coolare ut än hon är, vilket är en image hon trivs med.

Om Tage Granit
Hanna Nyroos- Skådespelare

Hanna har skådespelar i samtliga av skolföreställningarna och är dessutom en fantastisk pedagog som lindar de avigaste ungdomarna runt sitt lillfinger. Hanna är föreståndare för ett helgkollo och teaterkollo på somrarna. Nu för tiden utbildar sig Hanna till Socialpedagog men gästspelar hos oss lite då och då.

Om Tage Granit
David Carmel- Skådespelare

David är skådespelare, regissör och clown och har arbetat hos oss till och från de senaste 10 åren. David gick ut teaterhögskolan i Luleå 2003 och har sedan dess arbetat som skådespelare, regissör och sjukhusclown. David är nyfiken, flummig, rojalistisk, nyskapande och konservativ – allt på samma gång och lite till.

Om Tage Granit
 Ella Schartner- Skådespelare

Ella är vårt senaste tillskott av skådespelare. Hon gick ut Teaterhögskolan 2015 i Malmö och medverkar nu i både Kameleonten och Planeten Planeten. 

Om Tage Granit
Johan Zetterberg- Skådespelare

Nu är Johan tillbaka, denna gång i vår nya föreställning 2084 och i The IF Metall Show. Johan Zetterberg gjorde en hjälteinsats när han i början av 2015 repade in Tobbe i Kameleonten på bara ett par veckor. Efter det har han medverkat i Planeten Planeten och i våra workshops. 

Om Tage Granit
Sebastian Sporsén- Skådespelare 

Sebastian spelade i Kameleonten 2014 och är nu tillbaka. Han är med i Lärare mot rasism, Respekt en mänsklig skyldighet, Din, mina, våra och framförallt i IF Metalls jubileums show och De bortglömda hjältarna där han inte bara skådespelar utan även sjunger och dansar!

Om Tage Granit
Gunilla Nyroos- Skådespelare

Gunilla har medverkat i TV, film och på de flesta av Sveriges scener.  Hon är en av Sveriges främsta skådespelare och regissörer och även en mycket eftertraktad pedagog. Gunilla är Tage Granits egen mentor!

Om Tage Granit
Ewa Lindberg- Dramapedagog

Ewa är dramapedagog och ansvarig för lärarhandledningar och hoppar även in som moderator vid beställningsuppdragen. En gång i Tages vagga var hon även skådespelare i Rödluvan i vården.

Om Tage Granit
Lina Serning- Scenograf

Lina har en examen från Konstfack där hon har inriktat sig mot kläder för scenkonst. Lina inledde sitt samarbete som scenograf, kostymör och illustratör med Tage i produktionen Orka bry sig. Nu gör hon alla Tages illustrationer.

Om Tage Granit
Adam Schmidt- Skådespelare

Adam har varit hos oss sedan hösten -15 och medverkar i Kameleonten, Planeten Planeten och nu senast i Lärare mot rasism. Hösten 2016 börjar Adam på Teaterhögskolan i Stockholm. Lycka till Adam och välkommen tillbaka!

 

Om Tage Granit
Josef Säterhagen- Skådespelare

Josef har spelat de manliga rollerna i Planeten Planeten, Kan man älska en hamster?, Lyckopillret och Orka bry sig. Josef gick ut teaterhögskolan i Luleå 2003 och har sedan dess arbetat på bl.a. teater Martin Mutter i Örebro och i en rad tv-serier.

Om Tage Granit
Boris Glibusic- Skådespelare

Boris är skådespelare och jobbat mycket med oss under åren. Nu har han skaffat familj, bor i Skåne och jobbar mest film. Men så fort vi har honom i Stockholm igen så norpar vi honom!

Om Tage Granit
Hundarna

Folke är en stor och påflugen pudel, Selma är en halvgalen Jack Russel Parson och Lagotton Accra är inte bara yngst hon är även en väldigt tydlig ledare. Samtliga skäller gärna när någon pratar i telefon.