Om oss 

Vi erbjuder teaterföreställningar och upplevelsebaserade utbildningar för skolor, företag och organisationer. Vi har mångårig erfarenhet av att skräddarsy interaktiv teater och workshops, leda samtal och  moderera konferenser. 

.

Tage Granit
Teatercheferna på Tage Granit

Susanne Lindberg, Ulrika Lindberg
och Anna Marking. 

För företag och organisationer

Vi arbetar med företag och organisationer som står inför eller är mitt i en omorganisation, som behöver inspiration, förtydliga sitt budskap till medarbetarna eller bara behöver en energikick i rätt riktning. Våra kunder är bl.a. LO, NCC och Svenska Kyrkan. Vi jobbar med allt från de allra minsta arbetsgrupperna till stora konvent.
Se våra uppdragsgivare

För skola

Vi på Tage Granit har mångåring erfarenhet av att spela för och leda workshop ute på skolorna. Våra Skapande skola uppdrag syftar till att hjälpa till med elevernas måluppfyllelsen. Vi jobbar med värdegrunder, social samverkan och ämnesfördjupning. Vi erbjuder ett brett spektra av Skapande skola paket med föreställningar och workshops som är tydligt kopplade till LGR 11. Vi arbetar med färdiga koncept eller skräddarsyr efter er skolas behov. Vi kommer mer än gärna ut på ett kostnadsfritt möte och hjälper er med era projektidéer inför ansökan.

Ulrika Lindberg
Ulrika Lindberg- Teaterchef

Teaterchef med ansvar för manusskrivande och skådespeleri. Ulrika är skådespelare, regissör och skriver de flesta av Tages beställningsuppdrag. Ulrika är även utbildad sjuksköterska med lång erfarenhet av att arbeta med människor i kris och i livets slutskede. Fotboll, film och fika är alltid på blodigt allvar för Ulrika.

Anna Marking 1 1
Anna Marking- Teaterchef

Teaterchef med ansvar för ekonomi, personal och pedagogik. Anna är skådespelare, moderator och pedagog. Anna har bl.a. läst marknadsföring vid RMI Berghs och organisationskunskap på Dramatiska Institutet. Anna är en utpräglad föreningsmänniska och har bedrivit styrelsearbete sedan hon var 11 år.

Susanne Lindberg
Susanne Lindberg- Teaterchef 

Teaterchef med ansvar för regi och de konstnärliga visionerna. Susanne är regissör, dramatiker och moderator. Susanne har läst historia och nationalekonomi på universitetet, arbetat på Fryshuset och regisserat de flesta av Tage Granits produktioner. Susanne måste veta allt om allting, har ett brinnande samhällsengagemang och är en siffernörd av rang.

img_1519
Carolina Oscarsson – Producent

Carolina är producent, moderator och klippan på kontoret. Hon är framförallt ansvarig för skolföreställningarna men kan svara på det mesta som rör vår verksamhet. Generellt ser Carolina coolare ut än hon är, vilket är en image hon trivs med.

daniel dahlin
Daniel Dahlin- Skådespelare

Daniel är utbildad skådespelare vid Teaterhögskolan i Luleå mellan 2013 och 2016. Han spelar Winston i 2084 men dyker upp i andra produktioner också. Dessutom är han en riktig klippa när han är på kontoret.

David Carmel
David Carmel- Skådespelare

David är skådespelare, regissör och clown och har arbetat hos oss till och från de senaste 10 åren. David gick ut teaterhögskolan i Luleå 2003 och har sedan dess arbetat som skådespelare, regissör och sjukhusclown. David är nyfiken, flummig, rojalistisk, nyskapande och konservativ – allt på samma gång och lite till.

154374_174880705871229_1293310_n
Lina Serning- Scenograf

Lina har en examen från Konstfack där hon har inriktat sig mot kläder för scenkonst. Lina inledde sitt samarbete som scenograf, kostymör och illustratör med Tage i produktionen Orka bry sig. Nu gör hon alla Tages illustrationer.

Hälsocoachen
Ewa Lindberg- Dramapedagog

Ewa är dramapedagog och ansvarig för lärarhandledningar och hoppar även in som moderator vid beställningsuppdragen. En gång i Tages vagga var hon även skådespelare i Rödluvan i vården.

Nyroos_Gunilla_s
Gunilla Nyroos- Skådespelare

Gunilla har medverkat i TV, film och på de flesta av Sveriges scener.  Hon är en av Sveriges främsta skådespelare och regissörer och även en mycket eftertraktad pedagog. Gunilla är Tage Granits egen mentor!

dogs
Hundarna

Folke är en stor och påflugen pudel, Selma är en halvgalen Jack Russel Parson och Lagotton Accra är inte bara yngst hon är även en väldigt tydlig ledare. Samtliga skäller gärna när någon pratar i telefon.